Avstängt vatten vid ledningsarbete

Måndag den 14 november kommer vattnet att stängas av mellan klockan 9.30 – 14.00, när vi kopplar om en sträcka av en vattenledning. Avstängningen berör boende i radhusen och på Tre Kronors väg.

Arbetet med att lägga om ledningar vid Valsvägen och Tre Kronors väg pågår sedan en tid tillbaka. Tyvärr har vattnet oplanerat stängts av ett par tillfällen, och vi beklagar att boende drabbats av detta. Vi och vår entreprenör gör vad vi kan för att undvika att det ska hända. Men ledningarna är gamla och mycket sköra och dragningen stämmer ofta inte med ritningarna, så tyvärr har vi vid några tillfällen inte lyckats undvika avbrott.

Arbetet med ledningarna för vatten, avlopp, el och fiber görs dels för att öka kapaciteten för nya bostäder, dels för att ledningarna i området är i mycket dåligt skick och i akut behov av underhåll.

Vi räknar med att ledningsarbetet på Valsvägen och den första etappen av Tre Kronors väg kommer att vara klart till jul. Under våren fortsätter vi med nästa etapp av Tre Kronors väg.

Har du frågor om vårt ledningsarbete?

Kontakta Torgny Hjorth, byggledare Kuab

Mejl: torgny.hjorth@jm.se

Tel: 0704-20 03 22