Här hittar du ditt nya hem

3 700 nya bostäder ska byggas på Kvarnholmen för dig som vill ha ett urbant boende vid vatten.

Just nu byggs det för fullt på Kvarnholmens centrala platå och vid Sillkajen mot söder. Samtliga bostadsområden har fantastiska utsikter mot Saltsjön, Stockholms inlopp, Djurgården och Lidingö, eller Svindersviken.

Här under hittar du länkar till byggherrarna JMs och Peab Bostads aktuella bostäder. Där hittar du mer information och kan anmäla ditt intresse för en ny bostad.

Centrala Kvarnholmen

Vackra vyer med ett centralt läge nära service och skolor.

Makaronen

Hem med skärgårdskänsla

På de högst belägna delarna av Kvarnholmen bygger Peab Bostad nu 101 lägenheter med södervänt läge mot Svindersvikens vatten. Här bor du i ett centralt läge intill närcentrum, skola och kommunikationer omgiven av vackra vyer över stad och vatten.

Makaronen

Disponenten

Stadslivets bekvämligheter och skärgårdens lugn

Här bor du på bästa läge centralt på Kvarnholmen med utsikt mot skärgården och Svindersviken. Här finns både lägenheter i etage med uteplats, soliga balkonger och vindsvåningar med snedtak och terrasser.

Disponenten

Brf_Disponenten_Peab_Bostad_Kvarnholmen_Nacka

Kvarnholmsterrassen

Med högt och centralt läge

Sista etappen på centrala Kvarnholmsplatån! Nya bostadsrätter med centralt läge intill närcentrum, skolor och kommunikationer med fina vyer mot Svindersviken i söder och Stockholm city i väster.

Kvarnholmsterrassen

Sillkajen

Med härligt söderläge mot Svindersviken.

Kvarnholmen Södra

På Kvarnholmens solsida

I Kvarnholmen Södra bor du på Kvarnholmens solsida, i skönt söderläge och med närhet till Svindersvikens vatten. Kvarteret omfattar 99 nyproducerade bostäder om 1-5 rum och kök med öppen planlösning, stora ljusinsläpp samt balkong, fransk balkong, uteplats och/eller terrass. Bakom Kvarnholmen Södra ligger kvarterets grönskande gård som erbjuder rekreation och i söderläge med utblick över Svindersviken.

Kvarnholmen Södra

Kvarnholmens Udde

Där Saltsjön möter Svindersviken

På Kvarnholmens östra sida, där Stockholms inlopp möter Svindersviken, byggs Kvarnholmens Udde. Här bor du i ett familjevänligt kvarter med nyproducerade bostäder i ett skönt söderläge med närhet till vattnet. Kvarnholmens Udde omfattar totalt 64 lägenheter om 1-6 rum och kök med balkong, fransk balkong, uteplats och/eller terrass. I kvarteret planeras för en förskola. Till Kvarnholmens Udde hör en lummig gård som ligger vid grannkvarteret.

Kvarnholmens Udde

Kvarnholmens Brygga

Med vattnet utanför

Kvarnholmens Brygga är ett kvarter för dig som vill bo med vattnet utanför dörren, i bästa söderläge. Här bor du längs kajpromenaden på Kvarnholmens solsida med utsikt över vattnet i Svindersviken och Stockholms inlopp. I Kvarnholmens Brygga erbjuds 73 ljusa, nyproducerade lägenheter om 2-5 rum och kök med öppen planlösning och balkong, terrass eller uteplats. Mellan husen ligger gemensamma, grönskande innergårdar i söderläge som öppnar sig mot Svindersviken.

Kvarnholmens Brygga

Södra Kajen

Njut av skärgårdsliv nära stan

Södra Kajen

Soligt kajläge vid Svindersviken

På Södra Kajen planerar Peab Bostad för ca 250 lägenheter. Här kan du börja dagen med en frukost på bryggan och ta lunchen i stan. Här planeras en småbåtshamn för ca 100 båtar, restauranger och uteservering på torget, kajpromenad och vattenaktiviteter. Den perfekta platsen för dig som vill hitta balansen mellan staden och naturen.

Södra Kajen