Kvarnholmen-turer under Open House

Vill du följa med på en guidad tur och lära mer om Kvarnholmen? Då har du chansen på lördag den 14 november under arkitekturfestivalen Open House.
Under festivalen Open House bjuds allmänheten in till guidade visningar av stadens mest unika och spännande byggnader och platser. Kvarnholmen har deltagit i två år, och tidigare visat upp bland annat Stockholm Lighthouse. I år är förutsättningarna speciella på grund av den pågående pandemin. Festivalen blir i lite mindre skala än tidigare och alla aktiviteter planeras så att de ska vara säkra att delta i.

På Kvarnholmen erbjuder vi flera turer med guiden Eva Palmqvist. På vandringen berättar hon om holmens spännande historia med både livsmedelsindustri och folkhemsbygge, och om hur den speglas i byggnaderna från olika tider.
Guidningen är gratis, men föranmälan krävs för alla turer, och på grund av rekommendationerna om att undvika smittspridning är antalet platser begränsade. Anmälan gör du på openhousestockholm.com, här. Där kan du också hitta information om andra spännande platser och byggnader att upptäcka under festivalen, som pågår 14-15 november.