Så ska Kvarnholmens nya skola heta

Nu är det klart – Ebba Brahe skolan blir namnet på Kvarnholmens nya skola. Den öppnar hösten 2017 i Makaronifabriken. Lokalerna är redan anpassade för verksamheten, eftersom det tidigare varit skola där, men kommer att fräschas upp inför starten. Vissa mindre anpassningar till grundskolans behov kommer också att göras.

När den öppnar nästa höst kommer Ebba Brahe skolan att ta emot elever till lågstadiet och mellanstadiet. Skolan kommer sedan att växa organiskt upp till högstadiet, samtidigt som den nya skolan börjar byggas. Hösten 2019 flyttar verksamheten in i den nybyggda skolan, och när den vuxit färdigt finns två parallella klasser från förskoleklass till högstadiet.

Ebba Brahe skolan startas av personer med många års erfarenhet från några av Sveriges bästa skolor. Deras vision är att driva framtidens utbildning och med modern pedagogik ge eleverna Sveriges bästa kunskapsutveckling.

På Öppet hus på Kvarnholmen på torsdag finns representanter från Ebba Brahe skolan på plats. Passa på att fråga dem allt om den nya skolan!

Välkommen till Öppet hus i Munspelet, Kvarnholmsvägen 77, torsdag 24/11 klockan 16-19.