Kvarnholmen Juicebar öppnar på måndag

Fortfarande sitter det papper i fönstren, men bakom dem börjar Kvarnholmens egen juicebar bli färdig för invigning. På måndag den 22 oktober är det dags, då öppnar Thomas Jonasson sitt eget ställe för första gången. Det är en del kvar att fixa innan allt är på plats, men det börjar se ut som han vill ha det i lokalen.

Thomas är kvarnholmsbon som bestämde sig när han hörde att det skulle finnas lokaler i närcentrum – just här ville han öppna sin egen juicebar.

Nu blir det verklighet. I baren finns några sittplatser, och där ska serveras kallpressade juicer, matiga shakes, grillade mackor och kaffe. Det finns alltid veganska alternativ för den som undviker komjölk, lovar Thomas. Med utvald inredning och noga sammansatta spellistor med musik hoppas han skapa en miljö för skönt häng, för den som inte tar med sig sin juice eller shake och vandrar vidare direkt.

Kvarnholmen Juicebar ligger inne i gallerian, med ingång från Tre Kronors väg eller från trappan bredvid entrén till Coop. Den kommer att ha öppet måndag-fredag klockan 10-19 och lördagar klockan 10-16.