Basketplanen vid kajen kommer tillbaka

Många har frågat om inte basketplanen med Sveriges kanske stiligaste utsikt skulle kunna komma tillbaka också i sommar. Och nu är det klart – det blir basket vid Kvarnholmens kaj i sommar igen!

Planen är ett initiativ av den lokala klubben Kvarnholmen Millers, som startats av kvarnholmsbor. Eftersom bygget av restaurangen vid på den tomma tomten vid Mjölnarvägen och kajen inte kommer igång förrän i höst, så är det möjligt att låta den uppskattade planen för streetbasket komma tillbaka ännu en sommar.

instagrambildPlanen är dessutom numera smått världsberömd, sedan en bild av den som spreds på Instagram förra hösten fått nära 800 000 likes från hela världen. Läs mer om bilden här.

Golvet kommer att komma på plats inom den närmaste tiden, och vi återkommer snart med information kring invigning, tider, regler och annat. Liksom förra sommaren är det självklart och viktigt att ta hänsyn till grannarna, inget spel kommer att vara tillåtet sena kvällar och nätter.

Kvarnholmen Millers ansvarar för aktiviteterna på planen, och ser fram emot en sommar med full fart och roliga aktiviteter för kvarnholmsbor i alla åldrar.