Kvarnholmens vårdcentral bäst i Nacka

Vårdcentralen i Kvarnholmens centrum är inte bara populär bland kvarnholmsbor. Den rankas som den bästa vårdcentralen i Nacka och en av de bästa i Stockholm och Sverige. Det visar Sveriges kommuners och regioners årliga patientenkät. Kvarnholmens vårdcentral rankas som Nackas bästa vårdcentral, och hamnar på tredje plats i Region Stockholm. Bland de 1 159 vårdcentralen i hela landet som deltog, så hamnar Kvarnholmens vårdcentral på plats tolv. Läs mer om enkäten här. Stort grattis från hela Kvarnholmen!

Läs mer »


Apoteket öppnar igen

UPPDATERAT! På torsdag den 20 februari öppnar Kvarnholmens Apotek igen i centrum. Öppningen fick flytta framåt två dagar på grund av leveransproblem. Men då är renoveringen klar och allt inflyttat igen efter vattenskadan man drabbades av i december. Apotekaren Amjed Hussain hälsar alla kvarnholmsbor och andra kunder välkomna tillbaka på torsdag och lovar att bjuda på något gott under öppningsdagen.  

Läs mer »


Ny plats för möten hos Sjölinskans vid Norra Kajen

Boutique-konferens för ledningsgrupper, styrelser och andra som vill mötas enskilt men ändå nära stan, i en personlig och trevlig miljö och med bra service. Så beskriver Anna Sjölin sin konferensverksamhet, som öppnar i Hamnmagasinet vid Kvarnholmens norra kaj i början av mars. Idén fick hon efter att ha arbetat som vd-assistent i närmare 20 år och saknat just den sortens lokaler att boka för möten. En plats där man kan mötas och diskutera ostört och utan att behöva anpassa sig efter bestämda tider för lunch och fikapaus. –Till slut tänkte ...

Läs mer »


Grattis till Robin Delselius bageri!

Idag säger vi grattis till Robin Delselius bageri, som vinner Gulddraken 2020 i kategorin kafé för sitt kafé på Renstiernas gata. Gulddraken är DN:s pris till Stockholms bästa restauranger och kaféer. Ur motiveringen: ”I Stockholms myller av kompetenta kaféer utmärker sig Robin Delselius bageri och kafé genom sin vänliga atmosfär och breda utbud.” Och eftersom allt bakas på Kvarnholmen, innanför Robin Delselius kafé i centrum, så känns det nog som om priset går till verksamheten på Kvarnholmen också. Läs mer hos DN.se

Läs mer »


Apoteket stänger för renovering

Kvarnholmens Apotek har tyvärr drabbats av en vattenskada och måste stänga för renovering från måndag den 23 december. Man öppnar igen så snart lokalen är återställd, troligen i mitten av februari nästa år. Amjed Hussain på Kvarnholmens apotek hälsar alla kvarnholmsbor och andra kunder välkomna tillbaka då. Mer information om när apoteket kan öppna igen kommer senare.

Läs mer »


Julfrid på Kvarnholmen

Snöiga vyer, som på den här bilden, verkar det bli ont om på Kvarnholmen denna jul. Men ganska fridfulla helger kan vi nog ändå hoppas på. De flesta byggprojekt gör uppehåll under helger och mellandagar och startar igen den 7 januari. Vid Kajplats Kvarnholmen kommer man att arbeta under några vardagar, men det blir mest inomhusarbete, inget som ska bullra eller störa julfriden. God jul!

Läs mer »


Nytt nyhetsbrev ute

Det senaste numret av nyhetsbrevet Aktuellt på Kvarnholmen har delats ut till boende. Där berättar vi bland annat om historian bakom Stockholm Lighthouse, och om vilka byggprojekt som är aktuella den närmaste tiden. Har du inte fått det i brevlådan kan du läsa och ladda ner det via den här länken. Eller kom förbi Kuabs kontor på Kvarnholmsvägen 77 och hämta ditt ex!

Läs mer »