Anmäl dig till våra guidade turer på Kvarnholmen

Om du vill upptäcka Kvarnholmen kan du följa med på någon av våra kostnadsfria historiska rundvandringar.

FÖLJ MED PÅ EN GUIDAD VANDRING

Lär dig mer om Kvarnholmens spännande historia på plats! Under vandringen runt holmen berättar vår Stockholmsguide Eva Palmqvist om historien, människorna och byggnaderna, och visar intressanta platser och utsiktspunkter.

Nu har samtliga guidade turer under sommarperioden 2020 gått. De flesta var fullbokade och vi är glada att så många vill följa med och upptäcka Kvarnholmens historia. Vi planerar nu för nya turer och återkommer så snart det finns nya datum att välja på, då kommer de att synas i formuläret här intill.

Vi anpassar guidningen efter de regler och rekommendationer som gäller. Hela turen hålls utomhus och antalet deltagare begränsas till max 20 personer. Guiden använder en högtalare, så att alla kan höra och se bra utan att behöva stå för nära varandra. Tänk på att avstå från att delta om du inte är frisk!

Turen tar 1,5–2 timmar och är gratis, men kräver en föranmälan. Anmäl dig gärna i god tid.

Guidningen utgår från Kvarnholmsvägen 77 intill buss 402:s hållplats ”Tre kronor”. Vår guide finns på plats fem minuter innan turen startar.

Vi reserverar oss för att eventuella ändringar kan ske med kort varsel om förutsättningarna förändras. Dina kontaktuppgifter sparas bara tills den tur du anmält dig till gått, och används bara för information om den.

  Väj ett datum

  Välj antal personer du vill anmäla till turen
  123456

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din e-postadress (obligatorisk)

  Om du har anmärkningar eller frågor skriv här