[rev_slider_vc alias=”guidade-turer”]

Anmäl dig till våra guidade turer på Kvarnholmen

Om du vill upptäcka Kvarnholmen kan du följa med på någon av våra kostnadsfria historiska rundvandringar.

FÖLJ MED PÅ EN GUIDAD VANDRING

Lär dig mer om Kvarnholmens spännande historia på plats! Under vandringen runt holmen berättar vår Stockholmsguide Eva Palmqvist om historien, människorna och byggnaderna, och visar intressanta platser och utsiktspunkter.

Vi anpassar guidningen efter de regler och rekommendationer som gäller. Hela turen hålls utomhus och antalet deltagare begränsas till max 20 personer. Guiden använder en högtalare, så att alla kan höra och se bra utan att behöva stå för nära varandra. Tänk på att avstå från att delta om du inte är frisk!

Turen tar 1,5–2 timmar och är gratis, men kräver en föranmälan. Detta gör du i formuläret här intill senast en dag innan den aktuella turen. Anmäl dig gärna i god tid.

Guidningen utgår från Kvarnholmsvägen 77 intill buss 402:s hållplats ”Tre kronor”. Vår guide finns på plats fem minuter innan turen startar.

Vi reserverar oss för att eventuella ändringar kan ske med kort varsel om förutsättningarna förändras. Dina kontaktuppgifter sparas bara tills den tur du anmält dig till gått, och används bara för information om den.

Väj ett datum

Välj antal personer du vill anmäla till turen
123456

Ditt namn (obligatorisk)

Din e-postadress (obligatorisk)

Om du har anmärkningar eller frågor skriv här